Tilastot tukevat Southamptonin voittoa Tottenhamista – ”Aika syvissä vesissä tämän ottelun häviäjä ui”

© Kuva: Getty Images

Sunnuntain Valioliigaottelut starttaavat kahden ensimmäisellä kierroksella alisuorittaneen joukkueen kesken, kun José Mourinhon Tottenham matkaa etelärannikolle Southamptonin vieraaksi.

– Molemmille tuli 0-1-tappio sarjastartissa, joten aika syvissä vesissä tämän ottelun häviäjä ui, V Sportin ja Viaplay.fi:n jalkapalloselostaja Ville Kuusinen ennakoi SuomiFutis.com-sivustolle.

Kuusisen mukaan Southamptonin kotivire on viime kausina ollut enemmän tai vähemmän hukassa, mutta Tottenhamia vastaan seura osaa tilastojen valossa pelata.

– Viimeiset yhdeksän kohtaamista ovat menneet isännille lukemin seitsemän voittoa ja kaksi tasapeliä, joten tämä tilasto ei hirveästi luottoa lontoolaisille anna, Kuusinen arvioi.

Kuusinen muistuttaakin joukkueiden edellisestä kohtaamisesta St. Mary´sillä.

– Uudenvuodenpäivänä Danny Ings pisti pallon maaliin ja Harry Kane hajosi, ja oli poissa kentiltä kolmisen kuukautta. Mitkään hyvät muistot ei José Mourinholla Southamptonista siis ole, Kuusinen uskoo.

Ottelu Southampton-Tottenham alkaa sunnuntaina kello 14.00 ja sitä voi seurata V Sportin kanavilta sekä Viaplayn kautta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.