Toimittaja: Huuhkajien Jesse Jorosta kohtaan kiinnostusta Englannissa

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien maalivahti Jesse Joronen saattaa vaihtaa seuraa, sillä hänen viime kauden joukkueensa Brescia putosi kauden päätteeksi Serie A:sta. 27-vuotiaan Jorosen kausi oli mahtava, sillä muun muassa WhoScored nimesi hänet kauden tähdistöjoukkueeseensa omiin tilastonoteerauksiinsa perustuen.

Italialainen jalkapallotoimittaja Nicolò Schira, jolla on Twitterissä 97 700 seuraajaa, kertoi lauantaina, että Jorosesta on nyt kiinnostunut Valioliigasta viime kauden päätteeksi pudonnut Watford. Schiran mukaan neuvottelut siirrosta ovat meneillään.

Watford aloittaa kautensa Mestaruussarjassa perjantaina kotiottelulla Middlesbrough’ta vastaan. Watford sijoittui viime kaudella Valioliigassa sijalle 19 ja putosi sarjatasoa alemmas. Eroa sarjapaikkansa säilyttäneeseen Aston Villaan jäi vain yksi piste.

Watfordin ykkösmaalivahti oli viime kaudella 37-vuotias Ben Foster, joka jatkaa joukkueessa edelleen. 39-vuotias Heurelho Gomes on poistunut vahvuudesta. Peliminuutteja janoaa myös 26-vuotias itävaltalainen Daniel Bachmann.

Englannin kentät ovat Joroselle erittäin tuttuja, sillä hän vietti kahdeksan vuotta Fulhamin organisaatiossa vuosina 2009-2017. Joronen kiersi noina vuosina lainoilla useissa eri seuroissa eri sarjatasoilla, mutta pelasi kaudella 2014-2015 myös neljä peliä Mestaruussarjaa Fulhamin väreissä.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.