TPS lainasi pelaajan Hongasta – ”Tepsi on kuulunut suosikkiseuroihini aina”

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigan häntäpään taistelussa oleva TPS hakee hyökkäykseensä uutta iskukykyä lainaamalla loppukauden ajaksi Elmo Heinosen Hongasta. TPS tiedotti lainasiirrosta kotisivuillaan.

23-vuotias Heinonen siirtyi kasvattajaseurastaan Salon Palloilijoista Honkaan elokuussa 2019. Hänen sopimuksensa Hongan kanssa ulottuu kauden 2021 loppuun. Heinonen on jo liittynyt TPS:n harjoitusvahvuuteen.

– Asiat järjestyivät nopeasti, isot kiitokset siitä kaikille osapuolille. Tepsi on kuulunut suosikkiseuroihini aina, joten on todella hieno pukea mustavalkoraitainen pelipaita päälle, Heinonen kommentoi siirtoaan.

Heinonen on ehtinyt pelata Veikkausliigaa Hongan paidassa yhteensä kahdeksan ottelua, mutta maalitili pääsarjatasolla on vielä avaamatta. SalPa:n ja Honka Akatemian joukkueissa Kakkosessa on syntynyt 29 maalia 74 ottelussa.

TPS:n päävalmentaja Jonatan Johansson kertoi turkulaisseuran tavoitelleen Heinosta aiemminkin.

– Elmo on ollut TPS:n kiikarissa jo aikaisemminkin, mutta hän valitsi viime vuonna Hongan ja Veikkausliigan. Me olemme seuraneet häntä nyt tiiviisti, kun Hongassa ei ole tullut peliaikaa niin paljon, Johansson kommentoi.

– Hän on pelaajatyyppinä fyysinen ja vahva juoksija, joka tekee koko ajan paljon töitä. Hän tuntee myös entuudestaan seuraa ja se varmasti nopeuttaa sopeutumista. Elmon näyttöhalut ovat erittäin kovat ja hän tulee tänne nälkäisenä.

TPS on Veikkausliigassa sijalla kymmenen, seitsemän pistettä sarjajumbo RoPS:ia edellä, mutta vain pisteen Hakaa enemmän keränneenä. Sen tehtyjen maalien määrä kahdeksan on yhdessä SJK:n kanssa koko sarjan pienin. Ainoastaan kaksi maalia tehnyt Olawale Tehe on pystynyt tekemään enemmän kuin yhden maalin.

Veikkausliigan siirtoikkuna sulkeutuu ensi sunnuntaina.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.