Walesin ykköstähti Gareth Bale antoi suoraa palautetta Real Madridille: ”He tekevät asioista todella vaikeita”

© Kuva: Getty Images

Walesin maajoukkueen ykköstähti Gareth Bale on päätynyt hankalaan tilanteeseen Real Madridissa.

Pikakiituri Bale, 31, siirtyi Madridiin vuonna 2013 Tottenhamista silloisella maailmanennätyssummalla, 100,8 miljoonalla eurolla. Hän on voittanut Los Blancosin riveissä lukuisia pokaaleja ja tehnyt roppakaupalla maaleja, mutta Bale on silti ajautunut kannattajien ja Madridin päävalmentajan Zinédine Zidanen epäsuosioon.

Bale oli viime kesänä lähellä siirtyä kiinalaiseen Jiangsu Suningiin, mutta Real Madrid esti siirron viime hetkellä. Walesilaistähti jäi Madridiin, mutta pelasi viime kaudella vain 20 ottelussa.

Real Madridin ja Balen sopimusta on jäljellä kaksi vuotta. Hänen agenttinsa on usein sanonut, että Bale on valmis jäämään Espanjaan sopimuksensa loppuun asti.

Tällä viikolla Bale antoi Sky Sportsin haastattelussa ymmärtää, että hän olisi valmis lähtemään muualle, mutta siirto ei ole toteutettavissa niin yksinkertaisesti.

– Yritin lähteä viime vuonna, mutta he (Real Madrid) estivät kaiken viime hetkellä.

– Se oli projekti, josta olin kiinnostunut, mutta siirto ei toteutunut. On ollut muitakin tapauksia, mutta seura ei ole sallinut sitä tai jotain siihen suuntaan, joten se on seurasta kiinni.

– Minä haluan pelata jalkapalloa. Olen yhä motivoitunut. Olen 31-vuotias, mutta olen yhä mahtavassa kunnossa ja minusta tuntuu, että minulla on paljon annettavaa.

– Saa nähdä, mitä tapahtuu. Se on seuran käsissä, ja he tekevät asioista todella vaikeita, jos totta puhutaan.

Balelta kysyttiin, kiinnostaisiko häntä siirtyä takaisin Englannin Valioliigaan.

– Se ei oikein ole käsissäni. Jos sellaisia vaihtoehtoja ilmenee, niin ehdottomasti harkitsisin sitä.

Bale on tänään, torstaina, Walesin maajoukkueen mukana Suomessa, jossa he kohtaavat Huuhkajat Nations Leaguessa. Helsingin Olympiastadionilla pelattava ottelu alkaa kello 21.45.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.