Ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimović vastasi AC Milanin voittomaalista, kun italialaisseura kaatoi Shamrock Roversin torstaina Eurooppa-liigan toisella karsintakierroksella 2-0.

Ibrahimovićin, 38, pelipaita oli haluttua tavaraa irlantilaispelaajien keskuudessa, mutta ruotsalaisen paita päätyi hyvästä syystä Aaron Greenelle.

Greenen joukkuekaveri Gary O’Neill kertoi The Irish Sunille, että Greene kysyi kulmapotkutilanteessa Ibrahimovićilta, voisiko hän saada ruotsalaishyökkääjän paidan, jotta voisi antaa sen pojalleen Jackille, joka toimi ottelussa pallopoikana.

– Hän sanoi yhdessä kulmapotkussa: ”Kuule, poikani on tuolla maalin takana pallopoikana. Hänelle olisi iso juttu saada paitasi”, kertoi O’Neill.

– Veikkaan, että paidan kohtalo ratkesi pukuhuoneessa, kun sovittiin, kuka merkkaa Zlatania. Greenellä kävi tuuri!

O’Neillin mukaan ruotsalaiskonkari oli ottelussa aivan omalla tasollaan.

– Puolustuskolmikko jauhoi hänen voimastaan, koostaan, hänen liikkumisestaan, hänen kyvystään pitää palloa, kaikesta. Se vain oli kaksi tai kolme askelta edellä sitä mihin me olemme tottuneet.

Shamrock Rovers FC

@ShamrockRovers
Zlatan learned that Aaron Greene's son, a Rovers Academy player, was a ballboy at the game. He promised him his jersey, he made sure that he got it 👌