Mestarien liiga
Ajax – Liverpool
Keskiviikko 21.10. klo 22:00

Mestarien liigan keskiviikko on täynnä hienoja matseja, mutta nosto otetaan Ajaxin ja Liverpoolin välisestä klassisesta euro-ottelusta. Ajax on uusiutuva joukkue, joka kasvattaa talentteja huippuunsa jatkuvalla syötöllä, mutta ei pysty pitämään näitä pelaajia riveissään kovinkaan pitkään. Tiistain ottelua ennakoidessa esiin nousevat Liverpoolin loukkaantumiset.

Ajax on Hollannin liigassa viiden kierroksen jälkeen toisena 12 pisteellä. Viime viikonloppuna amsterdamilaiset leikittelivät Heerenveenin nurin lukemin 5-1. Nordsjaellannista hankittu ghanalainen Mohammed Kudus näyttää seuraavalta Ajaxin supertähdeltä. Erik ten Hagilla ei ole tähän otteluun kummoisia poissaoloja, sillä seuran ennätyshankinta Antony lienee pelikunnossa.

Liverpoolilla asiat ovat loukkaantumisten kanssa heikommin – viikonloppuna tasan päättyneessä derbyottelussa derbyottelussa Virgil van Dijkin ristiside paukahti ja miehen on arvioitu olevan poissa koko loppukauden. Ykkösvahti Alissonin kuntoutumista odotetaan kuin kuuta nousevaa ja Alex Oxlade-Chamberlain on myös poissa. Lisäksi luvassa on erinäisiä viime hetken päätöksiä epävarmojen tapausten pelikunnosta. Van Dijkin poissaolo iskee pahasti muutenkin epävarmuudesta kärsineeseen puolustukseen.

Lyö vetoa ottelusta:

Molemmat joukkueet vannovat luovan hyökkäyspelin ja nopean tempon nimeen. Luvassa on erittäin viihdyttävä ottelu, jossa paikkoja tulee olemaan molemmilla joukkueilla. Ottelussa yli 3.5 maalia kertoimella 2,00 kelpaakin vähintään hyväksi viihdevedoksi.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 25 euroon asti talletuksen heti tuplana tilille. Lisäksi luvassa mm. 5 euron ilmaisveto! Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO