Chelsean paita suojaa koronavirukselta? Jälleen nippu pelaajia ulos Englannin maajoukkueesta

© Kuva: Getty Images

Chelsean Tammy Abraham ja Ben Chilwell, sekä Borussia Dortmundin Jadon Sancho on määrätty pysymään erossa Englannin A-maajoukkueen ryhmästä, johon heidät oli nimetty. Kolmikon uskotaan juhlistaneen Abrahamin syntymäpäiviä lauantaina, isommassa kuin kuuden hengen joukossa. Britannian hallitus kieltää tällä hetkellä yli kuuden hengen kokoontumiset koronpandemian vuoksi.

Walesin, Belgian ja Tanskan kohtaamisiin valmistautuva Kolmen Leijonan ryhmä on jo kokoontunut St George’s Parkilla, mutta mainitut pelaajat eivät toistaiseksi ole sen mukaan tervetulleita.

– Ennen kuin olemme saaneet riittävästi tietoa viikonlopun tapahtumista, Abraham, Chilwell ja Sancho eivät voi liittyä joukkueen mukaan, jalkapalloliitto FA tiedotti.

Kolmikon toiminta tuli esiin vain kuukautta sen jälkeen, kun Phil Foden ja Mason Greenwood rikkoivat koronasäädöksiä Englannin maajoukkueen vieraillessa Islannissa. Manchesteriläisduo on tämän kertaisesta Gareth Southgaten ryhmästä tapahtuneen vuoksi sivussa.

Poisjääntien vuoksi maajoukkueeseen on nostettu Reece James, jonka siviilityönantaja myös on Chelsea. Blues-pelaajista nyt vähemmän mairittelevassa valokeilassa olevaa kaksikkoa aiemmin ainakin Mason Mount ehti olla julkisuudessa koronasäädösten rikkomisen vuoksi. Nähtäväksi jää, pystyykö James pitämään itsensä aisoissa.

Lähde: The Guardian

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.