Huippuvalmentajan poika aloittanut kauden Serie A:ssa loistavasti – missä ura jatkuu?

© Kuva: Getty Images

Giovanni Simeone on aloittanut kautensa Serie A:ssa hienosti.

Viidessä ottelussa on syntynyt neljä maalia ja samalla Argentiinan A-maajoukkuehyökkääjä on noussut sarjan maalipörssissä jaetulle toiselle sijalle. Viime kaudella Simeone teki Serie A:ssa 12 maalia.

Cagliaria edustava 25-vuotias hyökkääjä on pelannut Serie A:ssa neljän vuoden ajan. Cagliarin lisäksi Simeone on pelannut Genoassa ja Fiorentinassa.

Atléticoa valmentavan Diego Simeonen poika on usein todennut haluavansa joskus edustaa suosikkiseuraansa Atléticoa. Madridissa syntynyt Simeone kertoi kuitenkin pitävänsä myös Sevillasta, jossa hänen isänsä pelasi ennen hyökkääjän syntymää.

– Kaikki tietävät, mitä tunnen Atléticoa kohtaan, mutta pidän paljon myös Sevillasta. Olen aina pitänyt heistä. Ehkä sain isäni kautta jonkun yhteyden Sevillaan, Simeone totesi Mundo Deportivolle.

Simeone haluaisi siirtyä tulevaisuudessa La Ligaan.

– Kyllä, olen aina tykännyt Espanjasta ja espanjalaisesta jalkapallosta. Isäni on aina ohjeistanut minua pelaamaan muutaman vuoden Italiassa kehittyäkseni jalkapalloilijana niin teknisesti kuin taktisestikin. Loppupeleissä sovin kuitenkin hyvin espanjalaiseen jalkapalloon. Isäni puhuu minulle siitä vieläkin ja sellaisia ihmisiä on kuunneltava, jotka tietävät siitä, mistä puhuvat.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.