Ikävä uutinen! Huuhkajien Jasse Tuominen kärsi vakavan polvivamman – ensi kesän EM-kisat vaarassa

© Kuva: Juha Tamminen

Suomalaishyökkääjä Jasse Tuominen on kärsinyt vakavan polvivamman, vahvistaa hänen seuransa BK Häcken.

Tuominen, 24, rikkoi polvensa eturistisiteet Ruotsin cupin ottelussa Angered BK:ta vastaan keskiviikkona 30. syyskuuta. Loukkaantuminen vaatii leikkausta, joka suoritetaan Häckenin mukaan muutaman viikon kuluttua.

Eturistisidevammasta kuntoutuminen vie yleensä vähintään puoli vuotta, minkä takia kesällä 2021 pelattavat EM-kisat jäävät Tuomiselta todennäköisesti sivu suun. Huuhkajien kärkimies avasi tilannettaan Häckenin verkkosivuilla.

– Tällaista loukkaantumista ei tietenkään voi koskaan odottaa. Tämä on toinen kerta kun olen kärsinyt eturistisidevamman, joten tiesin saman tien mistä oli kyse. Tiedän mitä minulta vaaditaan, joten nyt minun on työskenneltävä todella kovaa päästäkseni takaisin kentälle.