IS: HJK:n päävalmentaja Toni Koskela oli tyytyväinen Veikkausliigan ratkaisuun ja huomautti koronan tuomista haasteista

© Kuva: Juha Tamminen

HJK:n päävalmentaja Toni Koskela kertoi Ilta-Sanomien haastattelussa olevansa helpottunut siitä, että Veikkausliigan loppusarjoista saatiin tehtyä päätös.

Veikkausliiga päättyy runkosarjaan, eli jatkosarjoja ei pelata ollenkaan. Koskelan mukaan epätietoisuus oli pahinta, joten päätös oli hyvä saada riippumatta siitä, jatketaanko pelejä vai ei.

Nyt HJK on pisteen päässä mestaruudesta. Se voi varmistaa kultamitalit voitolla tai tasapelillä IFK Mariehamnia vastaan.

Koskela huomautti koronakauden mukanaan tuomista haasteista.

− Henkilökohtainen mielipiteeni on, että nykyisessä (korona)tilanteessa olisi ollut epärealistista pelata vielä seitsemän peliä. Lisäksi kohta eletään marraskuuta, säät voivat muuttua nopeasti, ja nurmet alkavat olla huonossa kunnossa, Koskela sanoi IS:lle.

HJK:lla on kautta jäljellä nyt kaksi peliä. Toisena oleva KuPS on kolmen pisteen takamatkalla, ja kuopiolaisilla on otteluohjelmassa enää yksi ottelu.

− Tärkeimmän mittarin eli sarjataulukon perusteella olemme selvässä etulyöntiasemassa, ja esimerkiksi Instatin tilastojenkin mukaan me olemme olleet selkeästi vahvin joukkue, Koskela totesi IS:lle.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.