Kerroimme aiemmin torstaina, että KuPS:n lohkovaihepaikan ratkaiseva Eurooppa-liigan karsintaottelu CFR Cluj-KuPS tullaan näkemään Ruudun televisioimana suorana lähetyksenä. Nyt televisioinnista on saatu virallinenkin vahvistus.

Erinomainen bonusuutinen on se, että ottelulle on järjestetty paikka myös ilmaiskanava JIM:in ohjelmistossa. Näin ollen peliä voi seurata, vaikkei Ruudun verkkolähetystä pystyisikään katsomaan.

Ottelun selostaa Juuso Ikonen, ja lähetys sekä Ruudussa että JIM:illä alkaa kello 18.20, kymmenen minuuttia ennen alkuvihellystä.

Ruutu Urheilu

@RuutuUrheilu
MAHTAVIA UUTISIA❗️ @kups1923 illan superottelu näkyy Jimillä ja Ruudussa ️📺😍⚽️ Panoksena paikka Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen ja vastassa Romaniassa suurseura CFR Cluj! Huikea jännitysnäytelmä käynnistyy klo 18.20! #UELfi #KuPS #jalkapallo #futis #Ruutu #Jim

– Me ja KuPS ollaan tästä todella innoissamme. Tämä on tosi hieno juttu suomalaisille futisfaneille, Nelonen Median vastaava tuottaja Tuomas Saarela kommentoi SuomiFutis-sivustolle.

Saarelan mukaan Romaniasta saadaan oikein kunnon TV-tuotanto, joten luvassa pitäisi olla visuaalisestikin laadukas lähetys.

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
⚠️VAHVISTUS: Ruutu+ ja Jim näyttävät Cluj-KuPS -ottelun!

Voittavaa kokoonpanoa ei vaihdeta vaan @RuutuUrheilu jatkaa Kuopion Palloseuran mukana Euroopassa. Ottelulähetys alkaa kello 18.20 ja selostamossa @IkosJuuso.

🟡⚫️BANZAI!⚫️🟡

#KuPS #UELfi #ponsse #veikkausliiga