Lähde: Cristiano Ronaldon ja Lionel Messin kohtaaminen siirtyy joulukuulle – Ronaldo antoi taas positiivisen koronanäytteen

© Kuva: Getty Images

Juventuksen tähtipelaaja Cristiano Ronaldo on antanut portugalilaisen Correia de Manha -sanomalehden mukaan toistamiseen positiivisen koronanäytteen.

Juventus kohtaa ensi viikon keskiviikkona Barcelonan Mestarien liigan toisella ottelukierroksella. Ottelua on hehkutettu ennakkoon kahden pelaajasuuruuden kohtaamisena, eli Lionel Messin ja Ronaldon. Portugalista kantautuneiden tietojen pohjalta Ronaldoa ei Barcelona-ottelussa nähdä.

UEFA:n protokollan mukaisesti pelaajan täytyy antaa negatiivinen näyte viikko ennen pelattavaa ottelua.

Ronaldo jätti Portugalin maajoukkueen 13. lokakuuta, kun hän antoi ensimmäisen kerran positiivisen testinäytteen. Mikäli Ronaldo olisi saanut nyt negatiivisen testituloksen, olisi hän luultavasti voinut pelata ensi viikolla. Serie A:n puolella Juventus kohtaa tulevana viikonloppuna Veronan.

Ronaldo ja Messi eivät ole kohdanneet aiemmin Mestarien liigan lohkovaiheessa. Nyt kahden suuren kohtaamista saadaan odottaa joulukuulle saakka, kun Barcelona ja Juventus kohtaavat seuraavan kerran. Kyseinen ottelu pelataan Camp Noulla 8. joulukuuta.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.