Lähteet: Serie A:n illan huippukamppailu jää pelaamatta – Napoli ei matkusta Juventuksen vieraaksi

© Kuva: Getty Images

Serie A:n kolmannen kierroksen huippuottelu Juventuksen ja Napolin välillä jää hyvin todennäköisesti pelaamatta.

Ottelun pitäisi käynnistyä sunnuntai-iltana klo 21.45. Napolin joukkueessa on kuitenkin kaksi koronavirustartuntaa.

Piotr Zielinski ja Elif Elmas saivat koronatartunnat viikko sitten pelatun Genoa-ottelun seurauksena. Genoalla on peräti 17 koronavirustartuntaa joukkueessaan.

Napoli yritti matkustaa Torinoon sunnuntaiaamuna, mutta kaupungin terveysviranomaiset estivät yrityksen. Napolin pelaajien ja joukkueen jäsenien on oltava kaksi viikkoa karanteenissa. Pelaajat ovat parhaillaan kodeissaan.

Tilanne on haastava, sillä Serie A:n sääntöjen mukaan joukkue kykenee pelaamaan ottelun, jos sillä on 13 pelikuntoista pelaajaa, joista yksi on maalivahti.

Sarjan sääntöjen mukaan Napolin pitäisi pelata ottelu, mutta Campanian alueen terveysviranomaiset ovat eri mieltä, eivätkä päästä Napolia matkustamaan Pohjois-Italiaan. Campaniassa oli lauantaina enemmän koronavirustartuntoja kuin millään toisella Italiaan kuuluvalla hallintoalueella.

Juventus harjoittelee parhaillaan normaalisti harjoituskeskuksessaan ja joukkue on paikalla kotistadionillaan illalla odottamassa vastustajaansa. Juventuksen on oltava stadionilla vielä 45 minuuttia ottelun alkuperäisen alkamisajankohdan jälkeen, jotta seuralle myönnetään luovutusvoitto.

Napoli ei hyväksy mahdollisesti Juventukselle myönnettävää luovutusvoittoa ja on jo valjastanut omat lakimiehensä asian pariin.

Lähde: Sky Sport Italia