Lehti: Superagentti saapui AC Milanin toimistolle neuvottelemaan tähtikaksikolle uusia sopimuksia

© Kuva: Getty Images

Jalkapallon superagenttina tunnettu Mino Raiola on saapunut Italiaan neuvottelemaan AC Milanin maalivahdin Gianluigi Donnarumman ja toppari Alessio Romagnolin uusista sopimuksista, kertoo La Gazzetta dello Sport.

Kummatkin kuuluvat sekä Milanin että Italian A-maajoukkueen vakiokalustoon. Donnarumman, 21, tilanne on siinä mielessä akuutimpi, että hänen sopimuksensa päättyy jo tämän kauden jälkeen, ja lehtitietojen mukaan Paris Saint-Germain on hänen perässään.

Gazzetta kertoo, että Raiola vaatii Donnarumman uuteen sopimukseen 30 miljoonan euron ulosostoklausuulia, joka astuu voimaan, jos Milan ei selviydy Mestarien liigaan. Tällä hetkellä Milan johtaa Serie A:ta viiden kierroksen jälkeen.

Romagnolin, 25, sopimus päättyy kesällä 2022, mutta Raiola on aloittamassa neuvottelut jatkosopimuksesta jo nyt. Romagnoli siirtyi Milaniin kesällä 2015 AS Romasta ja nousi joukkueen kapteeniksi kaksi vuotta sitten.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.