Paris Saint-Germainin päävalmentaja Thomas Tuchel sanoo, että tähtihyökkääjä Neymar on valmis kohtaamaan Manchester Unitedin ensi viikolla.

Neymar, 28, ei ollut lainkaan PSG kokoonpanossa, kun joukkue voitti Nimesin perjantaina 4-0 Ranskan Ligue 1:ssä. Ottelu pelattiin vain kolme päivää sen jälkeen, kun Neymar oli tehnyt Etelä-Amerikan MM-karsinnoissa hattutempun Perun verkkoon.

[readmore from=Neymar]

Tuchelin mukaan pelaajien tilanteet käytiin läpi yksilökohtaisesti. Neymarin kohdalla on otettava huomioon myös se, että hänen oli matkustettava Atlantin yli takaisin Eurooppaan.

– Neyllä ei ole mitään ongelmaa, kommentoi Tuchel Goalin mukaan.

– Kävimme rehellisen keskustelun ja päätin lepuuttaa häntä tänään [perjantaina]. Hän liittyy mukaamme huomenna. Hän harjoittele ja valmistautuu otteluun Manchester Unitedia vastaan.

– Hänet nähdään varmasti kentällä.

Perjantaina PSG:n maaleista kaksi teki Kylian Mbappé, joka pelasi vain 48 tuntia aiemmin Ranskan paidassa täydet minuutit.

– Hän sanoi olevansa kunnossa ja hän todella halusi pelata. Hän on pelaaja, joka voi ratkaista pelejä. Niin hän teki tänään, ja se oli mahtavaa, sanoi Tuchel.

PSG isännöi Manchester Unitedia ensi tiistaina Mestarien liigan lohkovaiheen avauspelissään.

Paris Saint-Germain

@PSG_English
A double for @KMbappe after playing for @equipedefrance just 48 hours ago ... 😮