Portugalilaislegenda haluaa pelata MM-kisoissa 39-vuotiaana: ”Tiedän, kuinka vanha olen”

© Kuva: Getty Images

Portugalin topparilegenda Pepe haluaa pelata Qatarin MM-kisoissa, joiden aikana hänellä on mittarissa 39 vuotta.

Kotimaansa suurseurassa Portossa pelaava Pepe, 37, muistetaan erityisesti Real Madridista, jota hän edusti menestyksekkäästi kymmenen vuotta. Portugalin A-maajoukkueessa hän on esiintynyt peräti 111 kertaa. Vain Nani (112), João Moutinho (124), Luís Figo (127) ja Cristiano Ronaldo (166) ovat pelanneet Os Navegadoresin paidassa useammin.

Tänä vuonna Pepe on pelannut Portugalin jokaisessa maaottelussa, joten hän on yhä vakaasti päävalmentaja Fernando Santosin suunnitelmissa. Hän on pelannut urallaan kuudessa arvoturnauksessa ja haluaa tehdä Qatarin kisoista seitsemännen.

– Ei sitä ikinä tiedä, kommentoi Pepe Goalin mukaan kysyttäessä MM-kisoista.

– Keskityn seuraavaan peliin, joka on aina tärkein.

– Tiedän, kuinka vanha olen, mutta tiedän myös, mitä voin antaa joukkueelle. Minusta on kiva nähdä, että meillä on nuoria pelaajia, joista voi olla hyötyä maajoukkueelle.

– Meillä on todella laadukas joukkue ja meidän kaikkien on tehtävä seuroissa parhaamme, jotta olemme valmiita auttamaan, kun joukkuevalinta koittaa.

Vanhimpana pelaajana MM-kisoissa on pelannut maalivahti Essam El-Hadary, joka pelasi Egyptin tolppien välissä 45 vuoden, viiden kuukauden ja kymmenen päivän iässä. MM-kisahistorian vanhin kenttäpelaaja on Kamerunin Roger Milla, jolla oli ikää 42 vuotta, yksi kuukausi ja kahdeksan päivää.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.