33-vuotias Roman Eremenko teki sunnuntaina kauden ensimmäisen maalinsa Venäjän Valioliigassa. Suomalaisen osuma syntyi lisäajan kolmannella minuutilla, kun Artur Sokhiev löysi rangaistusalueelta täysin vapaana olleen kokeneen pelikaverinsa. Eremenkolla oli jopa helpohko työ sijoittaa pallo maaliin ohi vastaan tulleen maalivahdin.

Eremenkon joukkue Rostov siirtyi maalilla 2-0 -johtoon, mutta teki lisäajalla vielä toisenkin maalin. Näin voittolukemat vastustajajoukkue Akhmat Groznysta kirjattiin numeroin 3-0.

Football Club Rostov

@rostovfc

@rostovfc
9️⃣0️⃣ Три минуты добавляет арбитр!
9️⃣0️⃣ Еременко забивает после подачи Сохиева! 2:0!!!!

Eremenko pelasi joukkueensa 4-5-1 -taktiikassa keskikentän keskustassa täydet peliminuutit. Ysikymppinen oli hänelle koko kauden ensimmäinen. Rostovin 11 ottelusta Eremenko on pelannut kahdeksassa, yhteensä 429 minuuttia.

Rostov on 11 kierroksen jälkeen sarjassa viidentenä, neljä pistettä sarjajohtaja Zenitiä perässä.