Valioliiga
Wolves – Crystal Palace
Perjantai 30.10. klo 22:00

Valioliigan viikonloppu alkaa perjantai-illan ottelulla Wolvesin ja Crystal Palacen välillä. Etukäteen ottelun viihdearvo ei ole mitenkään tapissa, sillä maaliodottama on tässä pelissä hyvin matalalla. Crystal Palace tulee tähän otteluun puolustamaan itselleen pisteitä ja kyttää vastaiskuja.

Wolvesille ei selkeänä suosikkina ja pallonhallitsijana match up ole kaikkein parhaiten istuva, mutta Nuno Espirito Santo pyrkii saamaan vastustajan blokin revittyä auki. Wolves oli lipumassa Newcastlea vastaan jo ansaittuun voittoon, kunnes vieraat pääsivät lopussa tasoihin, vaikkeivat saaneet ottelussa oikein mitään aikaiseksi. Isossa kuvassa Wolves on parantanut peliään merkittävästi ja kokoonpanotilannekin on mainio, sillä tämän hetken ainoa poissaolija on Jonny.

Roy Hodgsonilla on puolestaan pitkäaikaispotilaansa. Puolustuksen suhteen tehdään perjantaina fitness checkejä ja kokoonpano päätetään tämän jälkeen. Jordan Ayew sekä Jack Butland ovat koronansa selättäneet ja ovat mukana ringissä. Viime kierroksella Palace käytti Fulhamin heikon puolustuksen hyväkseen ja katkaisi kolmen ottelun voitottoman putkensa. Wilfried Zahan kanssa isännät saavat olla tarkkana.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelussa ei todennäköisesti maaleilla juhlita. Vetopuolella kotivoitto herättää jonkunlaista kiinnostusta, sillä Wolves on ottelussa noin 50% suosikki – tai jopa hieman ylikin. Niinpä vetokuitille otetaan Wolves voittaa ottelun kertoimella 2,09.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 25 euroon asti talletuksen heti tuplana tilille. Lisäksi luvassa mm. 5 euron ilmaisveto! Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO