© Kuva: Getty Images

Wolves – Newcastle: Pallo on isännillä

Valioliiga
Wolves – Newcastle
Sunnuntai 25.10. klo 18:30

Sunnuntain nosto Valioliigasta otetaan Wolvesin ja Newcastlen välisestä kamppailusta. Molemmat joukkueet löytyvät sarjataulukon keskivaiheilta: Wolvesilla on viidestä ottelusta yhdeksän pistettä, kun Newcastle on puolestaan kerännyt seitsemän pistettä. Sunnuntain ottelussa on selkeä käsikirjoitus – isännät tulevat pitämään palloa ja vieraat odottavat vastaiskujen mahdollisuutta.

Maanantaina Wolves haki Leedsiltä pisteet hieman pelitapahtumien vastaisesti. Joukkue jatkaa laadukasta tekemistään Nuno Espirito Santon alaisuudessa, mutta kuitenkin on selvää, että Diogo Jotaa sekä Matt Dohertyä on välillä hieman ikävä. Tällä hetkellä näyttäisi kuitenkin siltä, että palikat ovat asettumassa kohdalleen ja Wanderersilla on tulossa jälleen hyvä kausi Nunon johdolla. Wolvesin loukkaantumistilanne on tutun hyvä ja tällä hetkellä ainoastaan Jonny ei ole käytettävissä sunnuntain ottelussa.

Newcastle hävisi lopulta Manchester Unitedille selkein lukemin, mutta joukkue pysyi Old Traffordilla pisteessä kiinni 85 minuutin ajan. Passiivisen pelityylin taitava Steve Brucen joukkio tulee suosiolla antamaan pallonhallinnan vastustajalle ja odottaa ennakkoon vahvempien isäntien ratkaisuja – tämä taktiikka ei välttämättä ole mitään herkkua Wolvesille, jolle paikkojen rakentaminen pitkän jauhamisen kautta voi olla vaikeaa. Brucella on muutamia loukkaantumisia harminaan – tärkeimpänä odotellaan varmuutta Karl Darlowin pelikunnosta maalilla.

Lyö vetoa ottelusta:

Vetomielessä ottelun paras idea löytyy isäntien maalin pysymisestä puhtaana. Newcastlen maaliodottama ei todellakaan ole katossa ja nollasta maalista saa rahoille vastinetta: vetosuositus on Vierasjoukkue – maalien määrä alle 0.5 maalia kertoimella 2,14.

Betsson tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.