Barcelonan ja Arsenalin entinen pelaaja löysi uuden seuran – Djiboutin Valioliiga kutsuu

© Kuva: Getty Images

Kamerunin maajoukkueen entinen keskikenttäpelaaja Alexandre Song on tehnyt kahden vuoden sopimuksen Djiboutin Valioliigassa pelaavan AS Arta Solar 7:n kanssa.

Song, 33, muistetaan Euroopassa erityisesti Arsenalista ja Barcelonasta, joita hän edusti kahdella viime vuosikymmenellä. Viimeksi hän pelasi sveitsiläisessä Sionissa, josta hän sai kahdeksan muun pelaajan kanssa potkut viime maaliskuussa, koska ei suostunut palkanalennukseen koronaviruspandemian keskellä.

– Hän [Song] on täällä tekemässä tästä joukkueesta Djiboutin jalkapallon lippulaivan, mutta myös nostaakseen koko maamme jalkapallon tasoa, kertoo AS Arta Solar 7 tiedottessaan Goalin mukaan.

– Hän on täällä kehittämässä AS Arta Solar 7:n pelaamistekniikoita, jotta tästä nuoresta joukkueesta tulee voittamaton kansainvälisissä turnauksissa. Se on yksi puheenjohtajamme Tayoro Nickoss Tommyn tavoitteista.

– Tavoitteen saavuttamiseksi hän on palkannut joukkueen sydämeen Alexandre Songin, jalkapalloilijan, joka on pelannut todella korkealla tasolla Euroopan suurseuroissa.

– Alexandre Song tuo joka tapauksessa todellista lisäarvoa tälle seuralle, koska hänen avulla AS Arta Solar 7:llä on kirkas tulevaisuus edessä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.