© Kuva: Getty Images

Belgia – Tanska: Jälleen lohkovoitto katkolla

Nations league
Belgia – Tanska
Keskiviikko 18.11. klo 21:45

Jälleen Kansojen liigassa nähdään lohkovoiton ratkaiseva peli: Englanti jätettiin A-liigan kakkosryhmässä lehdelle soittelemaan ja Belgia ratkaisee kärkipaikan ottelussa Tanskaa vastaan. Isännille lohkon viemiseen riittää tasapeli, mutta Tanska tarvitsisi täydet kolme pistettä. Haaste on kivikova, sillä Belgia ei ole hävinnyt kotinurmellaan yli neljään vuoteen.

Belgia voitti Englannin 2-0, mutta ei ollut siitä huolimatta ottelussa täysin vakuuttava – Englannilla oli ottelussa hetkensä. Kaikesta huolimatta Belgia on FIFA-rankingin ykkönen ja kiistatta yksi maailman vahvimmista maajoukkueista tällä hetkellä. Joukkueen hyökkäyskalusto on pelottavaa luokkaa. Alex Witselin sekä Thomas Meurnierin korttitilit täyttyivät ja miehet huilaavat keskiviikkona. Illalla nähdään, harjoittaako Roberto Martinez minkäänlaista kierrätystä avauksessa.

Tanska joutui Islantia vastaan yllättävän koville, vaikka voiton lopulta kairasikin Christian Eriksenin yliaikamaalilla. Kasper Hjulmandin miehistö on kunnostautunut etenkin puolustuksessa, sillä joukkueelle on tehty Nations leaguessa ainoastaan kolme maalia. Kasper Schmeichel kärsi Islantia vastaan päävamman, joten mies huilannee keskiviikkona. Tilalla tolppien välissä on Eintracht Frankfurtia seuratasolla edustava Frederik Rønnow.

Lyö vetoa ottelusta:

Tanska joutuu olemaan ottelussa aloitteellinen ja todennäköisesti avaamaan peliään jossain vaiheessa. Isäntien tulivoima on hurjaa luokkaa, joten maaliodottama on hieman kohollaan. Vetosuositus onkin Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 1,98.

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.