Bulgaria vs Suomi – Huuhkajien voitolle kerroin 50,00

Suomen futismaajoukkueen taival UEFA Nations Leaguessa jatkuu sunnuntaina vieraspelillä Bulgariaa vastaan. Kolme pistettä ottelusta olisi tilauksessa, sillä Huuhkajat kamppailee edelleen tiukasti lohkovoitosta.

Peliyhtiö on ottelun alla hereillä, sillä tarjolla on jättikerroin 50,00 Suomen voitolle. Lisäksi saat ensimmäisen talletuksesi tuplana aina 100€ asti. Tarjous on voimassa sunnuntaihin klo 19.00 eli ottelun alkamiseen asti.

Tsekkaa alapuolelta ohjeet miten lunastat tarjouksen!

Lunasta tarjous näin:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Aseta 1€ panos Suomen voitolle Bulgariaa vastaan ja saat kertoimen 50,00.

Huuhkajat lähtee ennakkosuosikkina peliin

Huuhkajien vire ottelun alla on erinomainen. Vaikka Suomi pelasi käytännössä kakkosjoukkueella hallitsevaa maailmanmestaria vastaan, oli tuloksena todella iloinen 2-0-yllätysvoitto vieraissa. Toki Ranskan ryhmässä oli paljon rotaatiota myös, mutta joka tapauksessa ottelu osoitti, että Suomella on varteenotettavia vaihtoehtoja myös avauksen ulkopuolelta.

Bulgariaa vastaan korostuu tiivis puolustaminen ja samaan aikaan maalipaikat olisi kyettävä hyödyntämään. Suomen hyökkäystilanne on erinomainen Teemu Pukin johdolla. Kun tulitukena on vielä Joel Pohjanpalo, Marcus Forss ja Fredrik Jensen, niin voisi kuvitella verkkojen heiluvan.

Ennen sunnuntain peliä voi olla aika luottavaisin mielin, että kyllä Huuhkajat tämänkin ottelun voittavat!

Lisätietoa: Tarjous on voimassa vain uusille in asiakkaille. Kertoimen korotettu osuus maksetaan bonusrahana 3x-kierrätysvaatimuksella.