Clarín: Diego Maradona on kuollut

© Kuva: Getty Images

Argentiinan suurimpiin lehtiin kuuluva Clarín uutisoi keskiviikkona Diego Maradonan kuolleen sydänpysähdyksen seurauksena.

Maradona menehtyi 60-vuotiaana Buenos Airesin ulkopuolella. Maradona oli käynyt hiljattain aivoleikkauksessa ja oli päässyt pois sairaalasta 12. marraskuuta.

Maradona kuuluu historian parhaimpien jalkapalloilijoiden joukkoon.

Argentiinalaisen Gimnasian päävalmentajana kuolemaansa saakka toiminut Maradona muistetaan etenkin urastaan Argentiinan A-maajoukkueessa. Maradona johdatti Argentiinan maailmanmestaruuteen kesällä 1986.

Seuratasolla Maradona muistetaan parhaiten Napolista. Maradona voitti Napolissa kahdesti Serie A:n mestaruuden. Lisäksi Maradona edusti pelaajaurallaan kasvattajaseuraansa Argentinos Juniorsia, Boca Juniorsia, Barcelonaa, Sevillaa ja Newell’siä. Maradona lopetti pelaajauransa lokakuussa 1997.