35-vuotiaalta Cristiano Ronaldolta jäi väliin yksi maaottelu, kaksi Serie A -peliä ja kaksi Mestarien liigan ottelua Covid-19-tartunnan vuoksi. Portugalilainen on epäilemättä urheilumaailman kuuluisimpia koronatartunnan saaneita, ellei kuuluisin, ja kaiken lisäksi hänen koronakaranteeninsa pitkittyi, kun testeistä tuli useampikin positiivinen diagnoosi.

Sunnuntaina Cristiano Ronaldo kuitenkin palasi kentille, kun hän pääsi pelaamaan ottelun Spezia-Juventus 56. minuutilla Paulo Dybalan tultua vaihtoon.

ESPN FC

@ESPNFC
Ronaldo is BACK.

That smile says it all 😏

Ronaldo antoi välittömän todisteen pelinälästään ja vireen säilymisestä koronatauonkin yli, sillä hän ei tarvinnut kuin 126 sekuntia ensimmäiseen maaliinsa. Portugalilaisen maalilla Juventus siirtyi 2-1-vierasjohtoon.

OptaPaolo

@OptaPaolo
126 - Cristiano #Ronaldo has found the net after 126 seconds that he subs on. Return.

#SpeziaJuventus #SerieA

Juventuksen vei 1-0 -johtoon espanjalainen Álvaro Morata. Moratan maali hylättiin ensin paitsiona, mutta videotarkistuksen kautta osuma hyväksyttiin. Morata teki pian toisenkin, mutta se sen sijaan hylättiin VAR-tarkistuksen jälkeen. Morata teki viikolla Barcelonaa vastaan peräti kolme maalia, joista jokainen hylättiin VAR-tarkastelun myötä. VAR on siis näytellyt Moratan viimeaikaisessa elämässä varsin suurta roolia.

Squawka Live

@Squawka_Live
◎ ruled offside by VAR
◎ ruled offside by VAR
◎ ruled offside by VAR
◉ flagged offside and overturned by VAR
◎ ruled offside by VAR

Another one crossed off. 🙃

Squawka Live

@Squawka_Live
Álvaro Morata's last four 'goals':

◎ ruled offside by VAR
◎ ruled offside by VAR
◎ ruled offside by VAR
◉ flagged offside and overturned by VAR

Finally something to celebrate.

Tommaso Pobega teki Spezialle taukonumeroiksi 1-1, mutta Juventus meni toisella puoliajalla menojaan. Loppunumeroiksi kirjattin lopulta 1-4, kun verkkoa heiluttivat vielä Adrien Rabiot ja rankkarista näyttävällä panenkalla illan toisensa viimeistellyt Cristiano Ronaldo. Juventus palasi näin voittokantaan kahden Serie A -tasapelin jälkeen ja nousi sarjassa toiseksi. Serie A:n kärkipaikkaa pitää neljä pistettä enemmän kerännyt AC Milan.

Cristiano Ronaldon tehot ovat tallella, sillä hän on tehnyt kauden kolmessa Serie A -ottelussaan viisi maalia. Tehokkuus tuli sopivana päivänä, sillä tasan 17 vuotta sitten hän teki ensimmäisen maalinsa Manchester Unitedin paidassa.

Gracenote Live

@GracenoteLive
⚽ - Most goals for Cristiano Ronaldo after 3 appearances in the league per season:

5 - 2020/21 - @juventusfc
5 - 2015/16 - Real Madrid
5 - 2014/15 - Real Madrid
4 - 2009/10 - Real Madrid
4 - 2011/12 - Real Madrid

#CR7 #SpeziaJuve

GOAL

@goal
📅 #OnThisDay in 2️⃣0️⃣0️⃣3️⃣

Cristiano Ronaldo scored his first goal for Manchester United 😈

Cristiano Ronaldo is ONLY 14 goals away from becoming the player with the most OFFICIAL goals in football history.