Daily Mail esittää mielenkiintoisen väitteen: UEFA ja FA keskustelevat EM-kisojen järjestämisestä Isossa-Britanniassa

© Kuva: Getty Images

Brittilehti Daily Mail uutisoi, että Euroopan jalkapalloliitto UEFA ja Englannin jalkapalloliitto FA keskustelevat tällä hetkellä ensi kesän EM-kisojen järjestämisestä Isossa-Britanniassa useamman isäntämaan sijaan.

Daily Mail lisää, että UEFA harkitsi jo antavansa kilpailut Venäjälle, mutta lehden mukaan tämä skenaario näyttää nyt epätodennäköiseltä.

Daily Mailin mukaan EM-kisoissa voisi olla jopa ainakin kolme isäntäjoukkuetta, sillä Englanti, Skotlanti ja Wales ovat mukana lopputurnauksessa. Englanti ja Skotlanti isännöivät pelejä myös useamman maan mallilla, mutta Ison-Britannian isännöidessä kisat myös Wales saattaisi saada kotipelejä itselleen.

Lehden tietoihin täytyy suhtautua tässä vaiheessa varauksella, sillä tilanne on koronaviruksen takia täysin auki. UEFA keskustelee paraikaa useammasta eri vaihtoehdosta kisojen järjestämiseksi.

Yksi vaihtoehdoista saattaa kuitenkin hyvin olla Iso-Britannia, jossa on useita vaatimukset täyttäviä stadioneita.

Daily Mailin tietojen mukaan on mahdollista, että kisoissa nähdään myös paljon yleisöä, jos rokote ehtii tarpeeksi ajoissa kisoja ajatellen. Täydet katsomot ovat epätodennäköisiä, mutta toiveita melko runsaslukuisesta yleisöstä elätellään siitä huolimatta.