Diego Maradonan asianajajalta rajuja syytöksiä: ”Ambulanssin saapumisessa kesti yli puoli tuntia”

© Kuva: Getty Images

Diego Maradona menehtyi keskiviikkona sydänpysähdyksen seurauksena. Argentiinalaislegenda oli kuollessaan 60-vuotias.

Maradonan asianajajana työskennellyt Matías Morla julkaisi Twitterissä tiedotteen, jossa kritisoi rajusti sitä, miten Maradona ”jätettiin yksin” 12 tunnin ajaksi. Morla kritisoi myös sitä, miten kauan ambulanssilla kesti saapua Maradonan luokse.

Maradona nähtiin hengissä edellisen kerran tiistai-iltana. Maradona menehtyi Tigren kaupungissa Buenos Airesin metropolialueella.

– Tänään on suuren kivun ja surun päivä. Tunnen sydämessäni kipua ystäväni puolesta, jota kunnioitin uskollisuudellani ja tuellani hänen viimeiseen päivään saakka.

– Se on anteeksiantamatonta, että hänen terveydestään vastanneet työntekijät eivät huolehtineet ystävästäni 12 tunnin aikana, Morla viittasi keskiviikkoyöhön- ja aamuun, jolloin Maradona menehtyi.

– Ambulanssin saapumisessa kesti yli puoli tuntia. Se on idioottimaista. Tätä ei pidä painaa villaisella ja pyydän, että asiaa tutkitaan viimeiseen saakka. Kuten Diego sanoi minulle, ”olet sotilaani ja ole armoton.”

– Näinä vaikeina hetkinä voin kuvailla Diegoa historian parhaaksi jalkapalloilijaksi ja rehelliseksi ihmiseksi. Lepää rauhassa, veli.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.