Eurooppa-liigassa nähtiin täysin poikkeuksellinen osuma puolesta kentästä – José Mourinho nauratti mediaa ottelun jälkeen: ”Jos olisin ollut hän”

© Kuva: Getty Images

Tottenham pelasi erinomaisen ottelun Eurooppa-liigassa, kun se kaatoi bulgarialaisen Ludogoretsin kotikentällään maalein 4-0. Tottenhamin keskikenttäpelaaja Harry Winks tykitti ottelussa todella poikkeuksellisen osuman lähes puolesta kentästä.

Winks vei isännät reilun tunnin kohdalla jo 3-0-johtoon, mutta millä tavalla. Winks nimittäin täräytti pallon lähes puolesta kentästä yläriman kautta ohi Ludogoretsin maalivahti Plamen Iliev Ivanovin. Winks kertoi kuitenkin ottelun jälkeen, että osuma oli vahinko. Voit katsoa osuman täältä (C More)[/adink].

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

– Minusta olisi ihanaa istua tässä ja sanoa, että yritin sitä, mutta minun on oltava rehellinen ja sanottava ei. Näin Gazin (Gareth Bale) juoksemassa pystyyn ja syöttön meni pitkäksi. Otan maalin kuitenkin ilomielin vastaan. Siitä on hetki (kun viimeksi tein maalin), mutta olen tyytyväinen joukkueemme kokonaissuoritukseen, Winks avasi.

Winksin laukaus lähti Ludogoretsin maalista katsottuna 49 metrin päästä. Se oli kuitenkin vasta kuluvan kauden kolmanneksi kauimpaa tehty osuma. Aiemmin tällä kaudella Rangersin Kemar Roofe tykitti 50 metristä maalin ja Omonia Nikosian Jordi Gómez lähes 56 metristä.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen. 

Tottenhamin manageri José Mourinho osasi ottaa ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa ilon irti Winksin osumasta. Mourinho totesi pilke silmäkulmassa, että Winks oli tuollaisen osuman jälkeen turhan rehellinen.

– Winks oli rehellinen ja kertoi, että yritti diagonaalisyöttöä Gareth Balelle. Jos olisin ollut hän, olisin sanonut, että yritin sitä maalia ja olisin saanut Puskás-ehdokkuuden (Puskás-palkinto jaetaan vuoden hienoimmalle maalille), Mourinho kertoi naureskellen.

Winksin lisäksi Tottenhamin maaleista vastasivat kahdesti Carlos Vinícius sekä Lucas Moura. Vinícius pelasi vahvan ottelun, sillä hän myös syötti Mouran osuman. Vinícius on tehnyt nyt Eurooppa-liigassa kaksi maalia ja antanut kolme maalisyöttöä. Tottenham ja Royal Antwerp ovat lohkokärjessä Eurooppa-liigan J-lohkossa. Molemmilla on kasassa yhdeksän pistettä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.