Juventuksen loukkaantuneiden pelaajien lista kasvoi jälleen lauantaina, kun toppari Merih Demiral sai kolhun 2-0-voittoon päättyneessä Cagliari-ottelussa. Demiral kärsii lihasvammasta lanteessaan, mikä pitää puolustajan sivussa noin 10 päivän ajan.

Demiralin kolhu tulee pahaan saumaan, sillä toppariosastolta sivussa ovat myös Leonardo Bonucci ja Giorgio Chiellieni. Juventus kohtaa huomenna tiistaina Mestarien liigassa Ferencvarósin ja tulevana viikonloppuna Serie A:ssa Beneventon, mutta manageri Andrea Pirlolla on ainoastaan Matthias De Ligt käytettävissä puolustuksen keskustaan.

JuventusFC 🇬🇧🇺🇸

@juventusfcen
Merih Demiral was subjected to magnetic resonance imaging at J|Medical today, which revealed an elongation of the right iliopsoas muscle. The expected recovery time is approximately 10 days.

Pirlo kuitenkin luottaa rinkinsä laajuuteen.

– Meillä on joitain poissaoloja puolustuksessa. Muut ovat käytettävissä, ja parhaassa kunnossa olevat pelaavat, Pirlo sanoi Mestarien liigan lehdistötilaisuudessa.

Pirlo voi istuttaa De Ligtin viereen toppariksi esimerkiksi Danilon tai Gianluca Frabottan. Molemmat ovat varsinaiselta koulutukseltaan laitapuolustajia, mutta he ovat aiemminkin pelanneet topparin paikalla.