Lähde: Barcelonassa viritellään huimaa hankintaa – jääkö Real Madrid nuolemaan näppejään?

© Kuva: Getty Images

Barcelona – tai oikeammin Joan Laporta – virittelee huimaa hankintaa ensi kesälle.

Tammikuun lopussa Barcelonassa valitaan uusi puheenjohtaja. Laporta on ehdolla, ja mikäli hänet valitaan, luvassa voi olla melkoinen pelaajahankinta.

Espanjalainen El Chiringuito -ohjelma kertoo, että Laporta olisi virittelemässä ystävänsä Mino Raiolan kanssa sopimusta, joka veisi Erling Braut Hålandin Borussia Dortmundista Barcelonaan.

Raiola on Hålandin agentti ja hyvissä väleissä Laportan kanssa. Chiringuiton Josep Pedrelolin väitteen vahvisti myöhemmin saman ohjelman Barcelona-kirjeenvaihtaja José Álvarez.

Kauppa olisi huima ihan jo siksi, että Håland on noussut lyhyessä ajassa yhdeksi maailman kovimmista keskushyökkääjistä. 20-vuotias norjalainen on paukuttanut Dortmundissa 31 ottelussa mielettömät 33 maalia.

Hålandin siirtyminen Barcelonaan olisi melkoinen paukku Espanjassa myös siksi, että tähän asti on pidetty melko todennäköisenä, että maalitykki siirtyy Real Madridiin. Laportalta olisi kova veto viedä tämän tason pelaaja Real Madridin nenän edestä.

Halvalla Håland ei varmastikaan seuraa vaihda – oli osoite aikanaan mikä hyvänsä. Transfermarktin mukaan hyökkääjän siirtomarkkina-arvo on tällä hetkellä 100 miljoonaa euroa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.