Mestarien liiga
Liverpool – Atalanta
Keskiviikko 25.11. klo 22:00

Lähtökohdat keskiviikkoiselle Liverpoolin ja Atalantan kohtaamiselle ovat selvät – Pool varmistaisi lopullisesti jatkopaikkansa voitolla. Atalanta puolestaan taistelee toisesta jatkopaikasta tiukasti Ajaxin kanssa ja pisteet olisivat tarpeen joka ottelusta. Bergamolaiset ottivat Poolilta rumasti kuonoonsa kotinurmella, mutta onko yllätys Anfieldilla mahdollinen?

Liverpoolissa annetaan piut paut arvauksille, miten joukkueen massiiviset poissaolo-ongelmat vaikuttaisivat joukkueen peliin. Viikonloppuna Leicester oli liigapelissä täysin vastaantulija. Mestarien liigassa takana on kolme lohkopeliä ja yhtä monta voittoa – ilman takaiskumaaleja. Naby Keita loukkaantui viikonloppuna ja Roberto Firminon pelikunnon yllä on kysymysmerkkejä. Toisaalta Mo Salah palannee koronan kourista kentälle. Myös Alex Oxlade-Chamberlainin paluu alkaa olla lähellä.

Atalanta sai siis kotonaan rajun selkäsaunan ja lähtee varmasti aggressiivisesti hakemaan revanssia. Peruuttelu ei kuulu Gian Piero Gasperinin pelikirjaan, joten tässäkin ottelussa varmasti tullaan menemään sähäkästi. Viikonloppuna Atalanta jäi maalittomaan tasapeliin Spezian vieraana, vaikka loi maalipaikkoja aivan riittävästi voittoa ajatellen. Ketsuppipullo siis odottaa aukeamistaan. Ruslan Malinovskyi toipuu koronasta, Mattia Caldara sekä Matteo Ruggeri puuttuvat alakerrasta ja Fabio Depaolin pelikunto selviää vielä tänään.

Lyö vetoa ottelusta:

Lähtökohtaisesti Atalantan matseissa tapahtuu aina paljon, eikä tämä kerta muodostane poikkeusta. Viihdevedoksi kelpaa Ottelussa yli 3.5 maalia kertoimella 1,92. Urheilullisestikin ottelusta on odotettavissa todella mielenkiintoinen.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 25 euroon asti talletuksen heti tuplana tilille. Lisäksi luvassa mm. 5 euron ilmaisveto! Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO