Loukkaantunut Joel Pohjanpalo palaa Saksaan – ei Huuhkajien käytettävissä Wales-ottelussa

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajien eilisessä 2-1-voitossa Bulgariasta oli myös vähän kitkerää sivumakua. Avauskokoonpanossa pelannut hyökkääjä Joel Pohjanpalo joutui tulemaan vaihtoon reilun puolen tunnin pelin jälkeen vasemman nilkan väännyttyä ikävän näköisesti. Pohjanpalon loukkaantumishistorian tuntien huoli pahemmasta vammasta oli varmasti heti monien mielessä.

Nyt Palloliitto vahvistaa kotisivuillaan, ettei Union Berlinin hyökkääjä ole Suomen käytettävissä keskiviikon lohkon ratkaisuottelussa Wales-Suomi. Pohjanpalo matkusti Sofiasta Saksaan tarkempia tutkimuksia varten ja poistui siten Huuhkajien vahvuudesta.

Kotimatkalle lähti niin ikään pohjevaivasta kärsinyt laitapuolustaja Juha Pirinen. Pirinen matkusti maanantaina Slovakiaan, jossa hän pelaa AS Trencinin joukkueessa.

Huuhkajat tekee maanantaina Bulgariassa palauttavan harjoituksen ja matkustaa iltapäivällä Cardiffiin. Joukkueen vahvuus Walesia vastaan on 22 pelaajaa, sillä Ranska-ottelussa loukkaantuneen Leo Väisäsen, Pohjanpalon ja Pirisen lisäksi sivuun jää kapteeni Tim Sparv, jonka varoitustili täyttyi sunnuntain Bulgaria-ottelussa.