Oho! Saksan maailmanmestari vaihtaa jalkapallon jääkiekkoon – ainakin hetkellisesti: ”Odotan sitä innolla!”

© Kuva: Getty Images

Saksan entinen maajoukkuehyökkääjä ja vuoden 2014 maailmanmestari Lukas Podolski aikoo vaihtaa nappulakengät luistimiin autettuaan paikallista jääkiekkoseuraansa koronavaikeuksien keskellä.

Podolski edustaa tällä hetkellä turkkilaisseura Antalyasporia, mitä ennen hän vietti menestyksekkään jakson esimerkiksi Arsenalin, Bayern Münchenin, Internazionalen ja Galatasarayn kanssa.

35-vuotias hyökkääjä pelasi myös 130 ottelua Saksan A-maajoukkueessa ennen eläkkeelle jäämistä vuonna 2017, tehden Die Mannschaftille yhteensä 49 maalia. Nyt Kölnin läheisyydessä varttunut Podolski tekee kuitenkin merkittävän suunnanmuutoksen jalkapallourallaan – ainakin hetkellisesti.

LUE MYÖS: ”Mikseivät he ole maajoukkueessa?” – Saksan murskatappiosta pöyristynyt legendapelaaja lähetti tiukan vaatimuksen Joachim Löwille

Podolski lupasi Saksan menestyneimpiin jääkiekkoseuroihin lukeutuvan Kölner Haien faneille, että jos he ostaisivat 100 000 virtuaalista ”lippua”, julkistettaisiin hänet seuran tuoreena pelaajahankintana.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

 

Kyseisten lippumyyntien tulot ovat elintärkeitä Haien tulevaisuudelle, sillä ilman niitä kölinläisseura ei olisi välttämättä pystynyt osallistumaan kaudelle 2020-21 koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten takia.

100 000:n lipun rajapyykki meni kuitenkin rikki ja Podolski aikoo pitää lupauksestaan kiinni, tavalla tai toisella.

– Olen äärimmäisen iloinen Haien puolesta. Haluan vain sanoa kiitos kaikille ihmisille ja yrityksille, jotka auttoivat meitä 100 000 lipun saavuttamisessa, Podolski riemuitsi jääkiekkojoukkueen virallisilla kotisivuilla.

– Heti kun asiat hieman rauhoittuvat, me tulemme istumaan yhdessä alas ja neuvottelemaan seuran kanssa, miten me tästä jatkamme. Miltä tilanne ikinä näyttääkään: minusta on tulossa Haien pelaaja ja odotan sitä innolla!

LUE MYÖS: Joel Pohjanpalo lähetti loistavia uutisia Huuhkajat-faneille leikkauksensa jälkeen: ”Kisoissa nähdään”


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.