Joel Pohjanpalo lähetti loistavia uutisia Huuhkajat-faneille leikkauksensa jälkeen: ”Kisoissa nähdään”

© Kuva: Juha Tamminen

Joel Pohjanpalo on jakanut lupaavan tilannepäivityksen nilkkaleikkauksensa jälkeen. Huuhkajien huippuhyökkääjän mukaan ensi kesän EM-kisat ”eivät ole missään nimessä vaarassa”.

Pohjanpalo, 26, kärsi vakavan nilkkavamman Suomen sunnuntaisessa Bulgaria-ottelussa. Hyökkääjän edustama saksalaisseura Union Berlin vahvisti seuraavana päivänä, että ongelma vaatii leikkausta.

Pohjanpalon operaatio suoritettiin onnistuneesti tänään, keskiviikkona. Pelaajan omien sanojen mukaan hänen pitkäksi arvioitu toipumisjaksonsa ei kuitenkaan ole vaaraksi ensi kesän EM-kisoille.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

– Hei kaikki. Kiitos teidän kauniista sanoistanne ja tuestanne. Se on minulle kaikki kaikessa, ja olen siitä hyvin kiitollinen, Pohjanpalo kertoi Instagram-tilillään.

– Minun jalkani operoitiin onnistuneesti tänä aamuna, minkä takia haluankin kiittää kaikkia ihmisiä täällä sairaalassa, näin onnistuneesta ja nopeatoimisesta leikkauksesta.

– Lisätietoja loukkaantumisestani tulee myöhemmin tänään, mutta ainut asia mitä voin sanoa varmaksi – erityisesti kaikille suomalaisille faneilleni – on se, että EM-kisat eivät ole missään nimessä vaarassa.

– Kisoissa nähdään ensi kesänä. Muistakaa kannustaa Huuhkajat voittoon tänään (Walesia vastaan).

LUE MYÖS:


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.