Joel Pohjanpalo on jakanut lupaavan tilannepäivityksen nilkkaleikkauksensa jälkeen. Huuhkajien huippuhyökkääjän mukaan ensi kesän EM-kisat ”eivät ole missään nimessä vaarassa”.

Pohjanpalo, 26, kärsi vakavan nilkkavamman Suomen sunnuntaisessa Bulgaria-ottelussa. Hyökkääjän edustama saksalaisseura Union Berlin vahvisti seuraavana päivänä, että ongelma vaatii leikkausta.

Pohjanpalon operaatio suoritettiin onnistuneesti tänään, keskiviikkona. Pelaajan omien sanojen mukaan hänen pitkäksi arvioitu toipumisjaksonsa ei kuitenkaan ole vaaraksi ensi kesän EM-kisoille.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

1. FC Union Berlin

@fcunion
Toivotamme sinulle pikaista paranemista, @JPohjanpalo!
Me odotamme, että kohta pääsemme juhlimaan jälleen yhdessä – pää pystyyn ja tsemppiä! 🙌

Komm bald wieder, Joel! Wir sind an Deiner Seite und werden bald wieder zusammen jubeln – Eisern bleiben! ✊

#fcunion

– Hei kaikki. Kiitos teidän kauniista sanoistanne ja tuestanne. Se on minulle kaikki kaikessa, ja olen siitä hyvin kiitollinen, Pohjanpalo kertoi Instagram-tilillään.

[readmore from=Huuhkajat]

– Minun jalkani operoitiin onnistuneesti tänä aamuna, minkä takia haluankin kiittää kaikkia ihmisiä täällä sairaalassa, näin onnistuneesta ja nopeatoimisesta leikkauksesta.

– Lisätietoja loukkaantumisestani tulee myöhemmin tänään, mutta ainut asia mitä voin sanoa varmaksi – erityisesti kaikille suomalaisille faneilleni – on se, että EM-kisat eivät ole missään nimessä vaarassa.

– Kisoissa nähdään ensi kesänä. Muistakaa kannustaa Huuhkajat voittoon tänään (Walesia vastaan).

LUE MYÖS: