Onko tässä tammikuun siirtoikkunan isoin kala? – Internazionale-pomo vahvisti tähtipelaajan olevan vapaa lähtemään

© Kuva: Getty Images

Internazionalen hyökkäävä keskikenttäpelaaja Christian Eriksen on vapaa lähtemään tammikuussa. Asian vahvisti Interin toimitusjohtaja Beppe Marotta.

Eriksen on jäänyt Antionio Conten alaisuudessa vähäiselle vastuulle. Conte on myös vaatinut tanskalaiselta enemmän. Eriksen on pelannut tällä kaudella viidessä Serie A:n ottelussa sekä kahdessa Mestarien liigan pelissä ilman tehomerkintöjä. Viimeisessä kahdessa ottelussa Eriksen on istunut vaihtopenkillä.

Eriksen siirtyi Interiin viime tammikuussa Tottenhamista. Viime kaudella Eriksen sai vastuuta kohtalaisesti Serie A:ssa. 17 sarjaottelussa syntyi yksi maali ja kaksi maalisyöttöä. Nyt Inter on valmis kuuntelemaan tarjouksia Eriksenistä.

– Haluan lisätä, ettemme pidä pelaajasta kiinni, jos he haluavat siirtoa. Meidän täytyy arvioida tilanne oikealla tavalla. Conte käsittelee häntä (Erikseniä) kunnioittaen pelaajaa ja seuraa. Tällä hetkellä emme ole saaneet tarjouksia, mutta jossain sopivassa vaiheessa meidän täytyy tehdä oikeita päätöksiä asian suhteen, Marotta sanoi DAZN-median haastattelussa.

Englantilaisten tabloidilehtien villien huhujen mukaan Valioliigan jättiläiset Manhcester United ja Arsenal olisivat alustavasti kiinnostuneita Eriksenistä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.