Palloliitto esitteli kovan nimen! – Arsène Wenger jakamaan oppeja suomalaiselle jalkapalloväelle

© Kuva: Getty Images

Suomen Palloliiton järjestämä jalkapallon kehityspäivät pidetään 12. joulukuuta verkkoseminaarina. Tilaisuus saa arvovaltaisen vieraan, kun ranskalainen valmentajalegenda Arsène Wenger on verkkoseminaariin yhtenä puhujana.

Wenger valmensi Valioliigan jättiseuraa, Arsenalia, yli 20 vuoden ajan voittaen muun muassa Valioliigan mestaruuden kolmesti sekä FA Cupin peräti seitsemän kertaa. Wengerin aika Arsenalissa päättyi kauteen 2017-18.

Wenger työskentelee nykyään FIFA:n jalkapallon kehityspäällikkönä. Palloliiton kehityspäivillä Wenger puhuu pitkäkestoisesta pelaajakehityksestä sekä johtamisesta.

Lisäksi tilaisuudessa oman osuutensa vetävät myös Palloliiton urheilutoimenjohtaja Hannu Tihinen, Palloliiton ja Jyväskylän Yliopiston työelämäprofessori Mihály Szeróway, futsalpelaaja Panu Autio, Eerikkilän Urheiluopiston urheilu- ja koulutusjohtaja Hannele Forsman sekä Palloliiton tutkimus- ja kehityspäällikkö Ville-Pekka Inkilä. Tilaisuuden juontaa Petri Pasanen.

– Koronatilanne pakotti meidän etsimään uusia ratkaisuja ja haluamme hyödyntää mahdollisuuden tarjoamalla kaikille aiheesta kiinnostuneille maksuttoman mahdollisuuden osallistua seminaaripäivään, Tihinen kertoi Palloliiton nettisivuilla.

Koronaviruksen takia kehityspäivät pidetään tällä kertaa etänä.

– Vaikka menetämme tällä kertaa koronan vuoksi ihmisten väliset kohtaamiset, on meillä koossa loistava paketti tietoa, asiantuntemusta ja mielenkiintoisia persoonallisuuksia jalkapallomaailmasta, Tihinen kehui.