Peliyhtiö: Voiko Huuhkajat yllättää? – Wales lähtee Nations Leaguen loppusuoralle ennakkosuosikkina

© Kuva: Getty Images

Nations League 2020 huipentuu seuraavan neljän päivän aikana, kun kaikilla sarjatasoilla pelataan viimeiset ottelut. Suomi taistelee yhä tiukasti B-liigassa jopa lohkovoitosta, mutta todennäköisyys ei ole Huuhkajien puolella vedonlyöntiyhtiö NordicBetin mukaan.

Huuhkajat tarvitsee näillä näkymin kaksi voittoa tulevista peleistä Bulgariaa ja Walesia vastaan. Suomi pelaa molemmat ottelut vieraskentällä. Piste-ero lohkon kärjessä olevaan Walesiin on kutkuttavan pieni. Wales kohtaa sunnuntaina Irlannin kotonaan.

Mikäli Wales ja Suomi voittavat omat ottelunsa sunnuntaina, lohkovoitto ratkaistaan keskiviikon päätösottelussa. Suomi tarvitsisi tässä tapauksessa vierasvoiton Cardiffista.

Peliyhtiö Nordicbetin mukaan Suomi on selkeästi Walesia epätodennäköisempi lohkovoittaja, kun kaksi ottelua on jäljellä. Walesin lohkovoiton kerroin on NordicBetilla vain 1,28, kun Suomen lohkovoitolle tarjotaan kerrointa 3,75.

Lähde NordicBetin tiedote


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.