SJK:n maalivahdille kahden vuoden jatkopahvi – ”Pystyy olemaan yksi parhaista Veikkausliigassa”

© Kuva: Juha Tamminen

Seinäjoen Jalkapallokerho ja maalivahti Jesse Öst ovat tehneet kauden 2022 loppuun asti kestävän jatkosopimuksen.

Öst, 30, siirtyi SJK:hon kaudeksi 2018 ja on tähän mennessä pelanut seinäjokisten tolppien välissä 49 ottelua. Päättyneellä kaudella torjuntavastuu jakautui hänelle ja Walter Viitalalle, jolla on sopimus vielä ensi kaudesta.

Aiemmin urallaan Öst on edustanut Pietarsaaren Jaroa ja ruotsalaista Degerfors IF:a.

– Olen todella iloinen että jatkan SJK:ssa. Olen ollut täällä kolme vuotta, ja SJK on itselleni nykyään perhettä. Olen siis viihtynyt todella hyvin ja SJK:ssa jatkaminen oli ykkösvaihtoehto minulle. Jatkan ilomielin tätä projektia mitä meillä on nyt menossa ja minulla on hyvät fiilikset tulevaisuudesta, kommentoi Öst SJK:n sivuilla.

SJK:n urheilujohdossa ollaan jatkoon tyytyväisiä.

– Tämä on tärkeä sopimus seuralle, jolla taataan jatkuvuus ja kilpailu meidän maalivahtiosastolla. Jesse sopii täydellisesti meidän arvoihimme, mitä haluamme pelaajilta SJK:ssa. Hänen esityksensä kentällä tällä kaudella näyttivät, että hän pystyy olemaan yksi parhaista maalivahdeista Veikkausliigassa, sanoo SJK:n urheilupuolen tekninen johtaja Richard Dorman.

– Jesse Öst otti paikkansa ja hän on todella hyvä torjuja, minkä hän näytti kauden aikana. Meillä on maalivahdeilla rehellinen kilpailutilanne. Kaksi hyvää maalivahtia, joten aina tietää, että kumpi vain pelaa, niin siitä ei tule koskaan huono päätös. Se on myös hyvä tilanne, että molemmat maalivahdit ovat hyvin kilpailuhenkisiä ja he varmasti ruoskivat toisiaan eteenpäin. Jesse otti varmasti oppia Walteri Viitalalta joissain asioissa, ja Wade taas otti oppia Jesseltä tietyissä asioissa, kommentoi SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.