SSS: Kolmosen seura virittelee siirtomarkkinoiden jättihankintaa – palaako Mika Ojala kotiin?

© Kuva: Juha Tamminen

Läntisen alueen Kolmosessa päättyneellä kaudella viidenneksi sijoittunut Paimion Haka virittelee melkoista jättihankintaa. Salon Seudun Sanomien mukaan PaiHa on kiinnostunut ammattilaisuransa lopettaneesta Mika Ojalasta.

Ojala ilmoitti keskiviikkona lopettavansa pelaajauransa. Ojala ei pelannut päättyneellä kaudella missään joukkueessa. Toissa kaudella Ojala muodosti Timo Furuholmin ja Filip Valencicin kanssa yhden Veikkausliigan tehokkaimmista hyökkäyskolmikoista. Ojala teki kaudella 2019 komeat kuusi maalia ja antoi kahdeksan maalisyöttöä. Kauden päätteeksi Ojala sai myös hopeamitalin kaulaansa, mutta jatkosopimusta ei Interin kanssa syntynyt.

Ojala on Paimion Hakan kasvatti, joten ura saisi komean päätöksen kasvattiseurassa, jos mies päättäisi vielä jatkaa pelaamista. SSS:n mukaan PaiHa ja Ojala ovat todella lähellä sopimusta. Sanomattakin selvää on se, että Ojala olisi Kolmosessa suorastaan huima vahvistus.

Läntisen alueen Kolmosessa pelaa muun muassa Interin ja TPS:n kakkosjoukkueet. Näin ollen Ojala joutuisi ensimmäistä kertaa aikuisurallaan pelaamaan sinimustaraidallista Interiä vastaan, jos mies päättää liittyä kasvattiseuraansa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.