Teemu Pukki vieraili Sky Sportsin podcast-ohjelmassa – paljasti muun muassa lapsuuden idolinsa: ”Häntä ihailin”

© Kuva: Getty Images

Norwichin ja Huuhkajien hyökkääjä Teemu Pukki vieraili Sky Sportsin Mestaruussarjaa käsitttelevässä EFL podcast-ohjelmassa. Pukki kertoi muun muassa lapsuuden idolinsa ja miksi hän pelaa Norwichissa numerolla 22.

Pukki on tällä kaudella tehnyt neljä maalia Mestaruussarjassa. Pukilta kysyttiin ohjelmassa, kuka oli hänen idolinsa lapsena. Vastauksen toinen nimi tuskin yllättää suomalaisia.

– Niitä on pari. Minun ikäpolven ihmiset Suomessa sanoisivat varmasti (Jari) Litmasen ja toinen on Brasilian Ronaldo, häntä ihailin, kun olin nuori, Pukki kertoi.

Norwichissa Pukki pelaa numerolla 22. Aiemmin urallaan Pukki on pelannut esimerkiksi numeroilla 9 ja 20. Huuhkajissa numeroksi on vakiintunut viime vuosina 10, kuten lapsuuden idolillaan Litmasella. Norwichissa Pukilla ei ollut kauheasti valinnanvaraa pelinumeronsa suhteen, kun hän saapui seuraan.

– Kun tulin tänne, pelinumeroita ei ollut mitenkään älyttömästi vapaana, mutta 22. päivä on minun vaimoni syntymäpäivä. Sen takia valitsin sen niistä numeroista, joista sain valita. Minulla oli mahdollisuus vaihtaa sitä ensimmäisen kauden jälkeen, mutta päätin pitää sen. Olen tyytyväinen siihen, Pukki avasi.

Pukin Norwich kohtaa vielä ennen maajoukkuetaukoa Swansean kotikentällään lauantaina. Pukki valittiin myös Huuhkajien mukaan marraskuun ratkaiseviin Nations Leaguen otteluihin Bulgariaa ja Walesia vastaan.