TPS:n Mika Ääritalo ja KuPS:n Ville Saxman pelasivat Veikkausliigassa uransa viimeiset ottelut. Ääritalo pelaa vielä TPS:n kanssa liigakarsinnoissa, mutta varsinaisessa runkosarjassa ottelu oli Ääritalon viimeinen.

Ääritalo sai turkulaisyleisöltä seisovat aplodit ennen ottelua. Lisäksi Ääritalo sai suosionosoitukset 11. minuutilla, sillä hänen pelinumeronsa on 11. Toisella puoliajalla nähtiin tunteikas hetki, kun Ääritalo otettiin vaihtoon 11 täyden peliminuutin jälkeen.

Molempien joukkueiden pelaajat kävivät kiittämässä Ääritaloa yleisön säestäessä taustalla.

− Olihan se tunteellinen hetki, joutui vähän puremaan hammasta. Mutta itketään ne isoimmat itkut sitten karsintojen jälkeen, kun olemme säilyneet Veikkausliigassa, Ääritalo sanoi Ruudun haastattelussa ottelun jälkeen.

− Valtavan isot kiitokset kaikille, oli sitten ollut isossa tai pienessä roolissa uran varrella, Ääritalo jatkoi.

Myös Saxman kävi Ruudun jututettavana pelin päätyttyä.

Saxman ei ole urallaan profiloitunut maalintekijänä, mutta hän pääsi tekemään ikimuistoisesti uransa viimeisessä ottelussa johtomaalin.

− Sanaton fiilis. Kyllä se varmaan Kuopioon lähtiessä selkiytyy, että mitä tässä tuli päätökseen, Saxman aloitti.

− Fanit tulivat tänne asti kannattamaan. Kyllä se hiljaiseksi vetää. Kiitos kaikille, jotka ovat tämän tien kanssani kulkeneet. Hienoja hetkiä on ollut paljon, Saxman tunteili.

Saxman kertoi lopuksi jatkavansa opintojaan ja toivovansa, että voisi toimia tulevaisuudessa jalkapallon parissa lääkärinä.