Bild: Huuhkajien entinen kapteeni vaihtamassa kauden jälkeen maisemaa – avautuiko Veikkausliigan siirtomarkkinoille jättinimi?

© Kuva: Getty Images

Werder Bremeniä edustava keskuspuolustaja Niklas Moisander on jättämässä saksalaisseuran kauden jälkeen. Asiasta uutisoi saksalainen Bild-lehti. Moisander on edustanut Bremeniä kesästä 2016 saakka.

Moisander, 35, valittiin elokuussa 2019 Bremenin vakituiseksi kapteeniksi ensimmäisenä suomalaisena pelaajana Bundesliigan historiassa. Moisander on kantanut kapteeninnauhaa myös tällä kaudella, mutta peliaika on jäänyt vähäiseksi. Moisander on pelannut tällä kaudella viidessä ottelussa yhteensä 361 minuuttia.

Viimeiset kaksi bundesliigaottelua Moisander on seurannut vaihtopenkiltä menetettyään paikkansa 22-vuotiaalla Marco Friedlille. Moisanderin nykyinen sopimus on päättymässä ensi kesänä, eikä seura ole jatkamassa sopimusta Bild-lehden mukaan. Seuran urheilutoimenjohtaja Frank Baumann ei kuitenkaan vielä kommentoinut asiaa suuntaan tai toiseen.

– Emme ole keskustelleet asiasta, emmekä varmaan keskustele ennen kevättä. Meillä ei ole mitään kiirettä asian kanssa, Baumann sanoi Bildille.

Moisander on TPS:n kasvatti, joka siirtyi Palloseurasta Ajaxin organisaatioon jo vuonna 2003. Moisander on pelannut vain yhdeksän ottelua kotoisessa Veikkausliigassa. Bild-lehti spekuloi jutussaan, että Moisander saattaisi palata takaisin kotimaahansa, kun Bremen-sopimus päättyy ensi kesänä.

Moisanderin kaksoiveli Henrikillä on sopimus ensi kaudesta turkulaisen FC Interin kanssa. Moisander kuului viime kaudella Veikkausliigan maalivahtieliittiin pitäen peräti yhdeksän nollapeliä. Henrik ja Niklas pelasivat edellisen kerran samassa seurassa Ajaxin junioreissa.

Niklas Moisander on komealla ulkomaan urallaan edustanut Werder Bremenin lisäksi hollantilaisia Ajaxia, Zwollea ja Alkmaaria sekä italialaista Sampdoriaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.