Christian Eriksen siirtyi Tottenhamista Internazionaleen tammikuussa.

Eriksenin sopimus Tottenhamin kanssa oli päättymässä, eikä tanskalainen halunnut jatkaa uraansa seurassa. Internazionale maksoi hyökkäävästä keskikenttäpelaajasta 27 miljoonan euron siirtosumman.

28-vuotiaan Eriksenin Internazionale-siirto on ollut todellinen pettymys kaikille osapuolille.

Eriksen ei ole mahtunut Antonio Conten suunnitelmiin ja on jäänyt Interissä täysin statistin rooliin. Tällä kaudella Eriksen on pelannut kaikissa kilpailuissa yhteensä alle 400 minuuttia.

Interin seurajohto vahvisti Eriksenin olevan seuran siirtolistalla. Se tarkoittaa sitä, että milanolaisjätti yrittää päästä eroon tanskalaisesta vain vuosi siirron jälkeen.

– Olemme sanonee tämän jo aiemmin. Pelaajat, jotka ovat siirtolistallamme, haluavat pelata enemmän ja seura on valmis tekemään heidät onnellisiksi siirtojen avulla. Eriksen on siirtolistallamme, Interin toimitusjohtaja Beppe Marotta totesi Sky Sportille.

– Eriksenillä on ollut vaikeuksia sopeutua joukkueeseen. Se on fakta. En kritisoi hänen ammattimaisuutta, eikä tämä ole rangaistus. Tämä on vain nykyinen tilanne, joka on kehittynyt tällaiseksi. On reilua pelaajalle, että hän pääsee muualle pelaamaan enemmän.