Tottenhamin manageri José Mourinho harmittelee ja ihmettelee, miksi Bayern Münchenin Hans-Dieter Flickiä ei valittu Vuoden miesten valmentajaksi FIFA:n The Best -äänestyksessä.

Flick johdatti viime kaudella Bayernin triplamestaruuteen voittamalla Bundesliigan, Saksan Cupin ja Mestarien liigan. Lisäksi Bayern on voittanut tänä vuonna myös UEFA Super Cupin sekä Saksan Super Cupin.

Torstaina jaettu palkinto meni kuitenkin Liverpoolin Jürgen Kloppille, joka vei joukkueensa Valioliigan mestariksi.

[readmore from=The-Best]

Mourinho vitsaili, että Flickin on revittävä jostain uusia kilpailuja, jos hän haluaa tulla valituksi.

– Uskon, että Flick voi voittaa vain, jos Bayern löytää jostain kaksi tai kolme kilpailua lisää voitettavaksi, sanoi portugalilaisvalmentaja Goalin mukaan.

– Joten ehkä hän voi voittaa, jos hän voittaa yhdellä kaudella seitsemän pokaalia. Tietääkseni hän voitti vain Mestarien liigan, Bundesliigan, Saksan Cupin, Euroopan Super Cupin, Saksan Super Cupin. Hän voitti vain viisi pokaalia ja kaikista suurimman, sanoi Mourinho sarkastiseen sävyyn.

Flick myönsi olevansa hieman pettynyt, kun valinta ei osunut häneen, mutta saksalaisvalmentaja onnitteli maanmiestään Kloppia voitosta.

– Suhtaudumme tällaisiin juttuihin aina urheiluhengessä. Kloppo ansaitsi ehdottomasti tämän voiton valmennusryhmänsä kanssa. Sama olisi koskenut myös minun valmennusryhmääni, sanoi Flick perjantaina.

– Elämä jatkuu. Tietysti olimme hieman pettyneitä eilen, mikä on normaalia.

– Jos pääsee kolmen parhaan joukkoon, niin haluaa myös voittaa. Elämme kilpailuyhteiskunnassa, joten mekin olisimme halunneet voittaa.

Squawka

@Squawka
Hansi Flick has won more trophies as Bayern Munich manager (5) than he has lost games (3) since being appointed in November 2019.

#TheBest