José Mourinhon heitto sai Jürgen Kloppin virnuilemaan – tästä managerien sananvaihdossa oli kyse

© Kuva: Getty Images

Liverpool ponnisti keskiviikkona Tottenhamin ohi Valioliigan piikkipaikalle, kun se kaatoi lontoolaisryhmän kotikentällään 2-1 kärkikaksikon kamppailussa.

Voittomaali nähtiin vasta varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla, kun Roberto Firmino puski Andrew Robertsonin antaman kulmapotkun sisään.

Heti päätösvihellyksen jälkeen televisiokamerat poimivat kuviin mielenkiintoisen kohtaamisen joukkueiden managerien välillä.

Tottenhamin José Mourinho ja Liverpoolin Jürgen Klopp kättelivät toisensa ja samalla Mourinho sanoi Kloppille jotain, mikä sai saksalaisvalmentajan virnuilemaan hänelle takaisin. Managerien sananvaihto jatkui vielä muutaman sekunnin, kunnes kummatkin jatkoivat kiittämään pelaajiaan.

Pelin jälkeen Mourinho selvensi, mitä hän sanoi Kloppille.

– Sanoin hänelle, että parempi joukkue voitti ja hän oli eri mieltä, mutta se on hänen mielipiteensä, kommentoi Mourinho BBC:n mukaan.

Mourinho sanoi myös lehdistölle, että hänet komennettaisiin kentältä pois, jos hän käyttäytyisi sivurajalla samalla tavalla kuin Klopp.

– Tuomarit antavat hänen käyttäytyä, miten hän haluaa. Se ei ole minun ongelmani. Olen surullinen, koska en voi tehdä samoin, mutta niin se vain menee.

Klopp teki selväksi, että hänen ja Mourinhon välillä ei ollut pelin jälkeen mitään kinaa.

– Se ei ollut alkuunkaan kiivasta. Hän ei ollut iloinen, koska hän sanoi minulle, että parempi joukkue hävisi. Minä luulin, että hän vitsaili! Mutta hän ei vitsaillutkaan. Siinä se, kommentoi Klopp BBC:lle.

Amazon Primen haastattelussa toimittaja huomautti Kloppille, että Mourinho oli valittanut hänen käytöksestään kentän laidalla. Klopp hämmentyi hieman toimittajan huomautuksesta ja totesi takaisin, että Mourinho ei maininnut asiasta hänelle mitään.

– Ymmärrän englantia huonommin kuin luulin! Luulin hänen sanoneen minulle, että ”parempi joukkue hävisi”, muttei mitään käytöksestäni. Joten minulla ei ole hajuakaan, mistä siinä on kyse.

Siitä Klopp oli Mourinhon kanssa eri mieltä siitä, kumpi oli ottelun parempi joukkue.

– Minusta se oli ehdottomasti ansaittu [voitto].


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.