Kohu oli jo taantumassa – Paul Pogban agentti avasi suunsa uudelleen: ”Englannissa suhtaudutaan todella herkästi”

© Kuva: Getty Images

Paul Pogban agentti Mino Raiola järjesti viime viikolla kosolti hämmennystä Manchesterissa. Raiola sanoi italialaiselle Tuttosportille, ettei Pogba ole tyytyväinen Unitedissa, ja että pelaaja saattaa siirtyä jo tammikuussa muualle.

Tilanne oli jo rauhoittumassa, kun Pogba pelasi Manchesterin derbyssä täydet minuutit ja rauhoitteli seuran kannattajia pelin jälkeen sosiaalisessa mediassa.

Nyt Raiola on kuitenkin taas avannut suunsa. Agentti puhui Pogbasta Tuttosportin järjestämässä Golden Boy -gaalassa, jossa palkittiin vuoden nuorena pelaajana Dortmundin Erling Braut Håland.

− Englannissa Pogbaan liittyviin asioihin suhtaudutaan todella herkästi, ehkä liiankin herkästi, Raiola sanoi.

Vaikka Raiola puhui alun perin siirrosta tammikuun siirtoikkunassa, hän myönsi, että tammikuu on oikeastaan epätodennäköinen ajankohta siirrolle.

Raiolan mukaan siirtoa sopii kuitenkin odottaa.

− Suuret pelaajat harvoin siirtyvät tammikuussa. Mutta katsotaanpa, mitä kesällä tapahtuu, Raiola lupaili.

Pogbaa on huhuttu muun muassa Juventukseen, josta hän siirtyi takaisin Manchesteriin vuonna 2016 peräti 105 miljoonan euron siirtokorvauksella. Unitedin kanssa hänellä on sopimus tällä hetkellä vuoteen 2022 saakka. Jatkaako ranskalaistähti sopimuksensa loppuun seurassa?

− Pogballa on edessään vielä mahtava tulevaisuus, Raiola ennusti.

LUE MYÖS:
Manchesterin derby ei tarjonnut draamaa – mutta sitten Paul Pogba avasi suunsa somessa: ”Puhu totuudenmukaisesti tai pysy hiljaa”


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.