Lehdet spekuloivat: Mauricio Pochettinon ensimmäinen PSG-hankinta voi olla jo tiedossa – haluaa myös Lionel Messin Pariisiin

© Kuva: Getty Images

Mauricio Pochettino on suurella todennäköisyydellä seuraava Paris Saint-Germainin päävalmentaja. Thomas Tuchel on saamassa potkut, ja seuran pelaajat ovatkin jo julkisesti kiitelleet saksalaisvalmentajaa sosiaalisessa mediassa yhteistyöstä.

Pochettino ryhtyy PSG:n valmentajaksi tilanteessa, jossa seura on Ranskan pääsarjassa kolmantena Lyonin ja Lillen takana. PSG kohtaa helmikuussa Mestarien liigan pudotuspeleissä Barcelonan.

Argentiinalaisvalmentajalle ei ole siis tulossa aivan helppoa kevätkautta. Pochettino ottaa PSG:n valmentajan tehtävät vastuulleen kuitenkin juuri tammikuun siirtoikkunan auetessa, joten luotsilla on heti hyvä mahdollisuus vahvistaa ryhmäänsä mieleisillään hankinnoilla.

LUE MYÖS:
The Athletic nosti esiin kolme nimeä – nämä pelaajat voivat siirtyä Mauricio Pochettinon PSG:hen

Kun tiedot Tuchelin potkuista ja Pochettinon värväyksestä kiirivät laajalle, alkoi mediassa pyöriä huhuja siitä, millaisia hankintoja Pochettino mahdollisesti PSG:hen tekee.

Esimerkiksi Barcelonan Lionel Messiä on jo jonkin aikaa huhuttu Pariisiin. Nyt ranskalaislehti Le Parisien kirjoittaa, että Pochettino haluaisi maanmiehensä PSG:hen. Brassitähti Neymar on kertonut julkisesti halustaan pelata taas Messin kanssa.

(Juttu jatkuu upotuksen jälkeen.)

Espanjalaislehti Mundo Deportivo puolestaan paljastaa, että PSG on kiinnostunut Barcelonankin tavoittelemasta Memphis Depaysta, joka pelaa Lyonissa. Barcelona on edelleen suosikki kisassa Depaysta, mutta PSG voi kiilata ohi Pochettinon palkattuaan.

Lisäksi Pochettinoa kiinnostanevat jotkin Tottenhamin pelaajat, joiden kanssa hän ylsi Mestarien liigan loppuotteluun keväällä 2019. Englantilainen The Sun uutisoi, että Lontoossa José Mourinhon valmennuksessa pieneen vastuuseen jäänyt Dele Alli voi olla Pochettinon ensimmäinen hankinta.

PSG ei ole vielä vahvistanut Tuchelin potkuja eikä Pochettinon sopimusta, mutta kaikki merkit viittaavat siihen, että on vain ajan kysymys, milloin PSG tiedottaa uusista valmentajaratkaisuistaan.

LUE MYÖS:
Miksi PSG:n Mestarien liigan finaaliin valmentanut Thomas Tuchel saa potkut nyt? Näistä syistä Mauricio Pochettino on ottamassa ohjat


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.