The Athletic nosti esiin kolme nimeä – nämä pelaajat voivat siirtyä Mauricio Pochettinon PSG:hen

© Kuva: Getty Images

PSG:n uskotaan tiedottavan pian päävalmentaja Thomas Tuchelin potkuista. Hänen tilalleen on astumassa viimeksi Tottenhamia luotsannut Mauricio Pochettino.

Uudet valmentajat tuovat usein mukanaan uusia hankintoja, ja Pochettino on ottamassa Pariisissa ohjat juuri ennen tammikuun siirtoikkunaa.

Vaikka Paris Saint-Germain ei ole vielä tiedottanut Tuchelin potkuista ja Pochettinon palkkauksesta, The Athletic spekuloi jo mahdollisilla argentiinalaisvalmentajan hankinnoilla.

Athletic pyöritteli artikkelissaan kolmea nimeä, jotka ovat Pochettinolle tuttuja Tottenhamista. Pelaajat olivat tärkeitä osasia Pochettinon Spursissa, joka ylsi Mestarien liigan loppuotteluun keväällä 2019.

Yksi Athleticin ehdottama pelaaja oli Christian Eriksen. Tanskalaispelaaja siirtyi vuosi sitten tammikuussa Internazionaleen, muttei ole onnistunut Milanossa. Seurapomo Giuseppe Marotta kertoi vastikään julkisesti, että Eriksen on siirtolistalla.

Toinen pelaaja oli PSG:n hankintalistalla jo valmiiksi ollut Dele Alli. Englantilainen keskikenttäpelaaja on jäänyt Tottenhamissa pienelle vastuulle José Mourinhon alaisuudessa, ja portugalilaismanageri kritisoikin Allia julkisesti Liigacupin puolivälierän jälkeen.

Kolmantena nimenä Athletic nosti esiin Harry Winksin, joka on tiettävästi huolestunut omasta peliajastaan Tottenhamissa. Winks haluaisi antaa näyttöjä maajoukkueen päävalmentaja Gareth Southgatelle ensi kesän EM-kisoja ajatellen.

Athletic huomautti, että kolmesta vaihtoehdosta Winks on epätodennäköisin. Tottenham tuskin haluaa luopua Winksistä, eikä loppukauden lainasopimuskaan kävisi järkeen, sillä lontoolaisseuran ei kannata pienentää rinkiään raskaalla koronakaudella vain antamalla pelaajia ilmaiseksi muiden käyttöön.

Eriksen ja Alli sen sijaan voivat hyvinkin olla Pochettinon ensimmäisiä hankintoja, jos ja kun Pochettino nimitetään PSG:n uudeksi päävalmentajaksi. Winksin kohdalla mahdollisuus piilee pelaajan omassa halussa saada peliaikaa toisessa ympäristössä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.