Eilen torstaina uutisoitiin, että Huuhkajien puolustaja Nikolai Alho on siirtymässä Unkarin MTK Budapestiin. Asiasta kertoi Helsingin Sanomat.

Nyt on saatu taas uusia Huuhkajien siirtouutisia. HJK ja Djurgården nimittäin tiedottavat, että keskikenttäpelaaja Rasmus Schüller siirtyy Helsingistä Tukholmaan.

Schüller, 29, on pelannut Suomen maajoukkueessa 44 ottelua. Hän pelasi päättyneellä kaudella Veikkausliigassa 17 peliä ja teki kolme maalia.

Schüller on pelannut Ruotsissa aiemmin Häckenissä. Suomalainen on edustanut ulkomailla myös MLS:n Minnesota Unitedia, josta hän palasi HJK:hon viime tammikuussa.

− Kun vuosi sitten allekirjoitin sopimuksen HJK:n kanssa, en voinut kuvitella millainen vuosi meillä olisi edessä. Seura ja joukkue osoitti vuoden aikana vahvuutensa. Vaikeista lähtökohdista huolimatta kestimme ennakkosuosikin paineet ja saavutimme tavoitteemme, Schüller kertasi mestaruuteen päättynyttä kautta HJK:n sivuilla.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
Rasmus Schüller siirtyy Djurgårdeniin

Schüller: ”Minulla on ollut kunnia palata Klubiin jo useaan otteeseen urani aikana, ja toivon, että en ole kokenut viimeistä paluutani vielä.”

👉🏼 hjk.fi/artikkelit/mie…

#HJK #Helsinki #Veikkausliiga #OnVainYksiKlubi #hjkhelsinki

Djurgården Fotboll

@DIF_Fotboll
✍️ Välkommen till Stockholms stolthet!
Läs mer på DIF.se