Liverpoolin loukkaantuneiden pelaajien lista kasvaa kasvaamistaan.

Tiistaina joukkue kertoi yllättäen, että sen ykkösmaalivahti Alisson Becker ei ole ollenkaan kokoonpanossa Mestarien liigan ottelussa Ajaxia vastaan. Manageri Jürgen Klopp tarkensi ennen alkuvihellystä, että kyse on takareisivaivasta.

– Se on pieni vaiva, mutta riittävän iso tätä päivää ja luultavasti ensi viikkoa ajatellen, joten meidän on odotettava ja katsottava. En ole ikinä kuullut takareisivammasta, jonka kuntouttamiseen menee vain neljä tai viisi päivää, joten puhumme luultavasti 10-14 päivästä, sanoi Klopp Sky Sportsin mukaan.

Liverpool kohtaa seuraavan kahden viikon aikana aikana Wolverhamptonin (6.12.) ja Fulhamin (13.12.) Valioliigassa sekä Midtjyllandin (9.12.) Mestarien liigassa.

Punapaitojen sairastuvalla olivat jo valmiiksi Trent Alexander-Arnold, Naby Keïta, Xherdan Shaqiri ja James Milner sekä pitkäaikaispotilaat Virgil van Dijk, Joe Gomez ja Thiago Alcântara.

Huom. Liverpoolin ja Ajaxin ottelu on kirjoitushetkellä kesken.