Man Unitedin pelaaja kaivoi verta nenästään ja sai punaisen – lohkossa äärimmäisen jännittävä tilanne

© Kuva: Getty Images

Mestarien liigan H-lohkossa pidettiin keskiviikkona huolta siitä, että lohkovaiheen päätöspäivänä riittää vielä runsaasti jännitettävää.

RB Leipzig voitti Başakşehirin 4-3 (lue lisää) ja Paris Saint-Germain kaatoi Manchester Unitedin 3-1. Tulosten myötä sekä Unitedilla, PSG:llä että Leipzigillä on kasassa yhdeksän pistettä. Ainoastaan kolmen pisteen Başakşehir on varmuudella pudotuspeleistä ulkona.

Old Traffordilla Neymar vei PSG:n 1-0-johtoon jo kuuden minuutin jälkeen, minkä jälkeen Marcus Rashfordin onnekas kimpoileva kuti toi Unitedin tasoihin puolen tunnin kohdalla.

Maalien välissä nähtiin yksi kyseenalainen tuomaripäätös, kun Manchester Unitedin Fred puski Leandro Paredesia päällään nenään.

Paredes tipahti nurmen pintaan saman tien ja pelaajien tunteet alkoivat kuumeta. Erotuomari tarkasti tilanteen VAR-monitorilta, mutta antoi Fredille vain keltaisen kortin.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

C Moren asiantuntijoiden mielestä brassipelaaja olisi hyvinkin voinut nähdä tilanteessa punaista.

– Tunteet ovat toistaiseksi olleet pinnassa niin kuin pitääkin. Siellä pelataan isoista asioista. PSG:n pelaajilla on aina tapana haastaa vähän riitaa, mutta Manchester Unitedilla kävi pieni tuuri, että kaikki jätkät ovat yhä kentällä, Simo Valakari päivitteli C Morella tauon aikana.

– Tuomari ei nähnyt tätä tilannetta heti, joten ehkä se ei näyttänyt niin väkivaltaiselta teolta hidastuksesta. Se ei ollut siinä niinkään pusku, vaan sellainen työntö. Mutta on näistä lennetty ennenkin ulos, joten Fred oli onnekas jäädessään kentälle.

Ottelua seuranneiden yllätykseksi United antoi Fredin jatkaa kentällä – ja maksoi siitä kovan hinnan.

Marquinhos vei PSG:n johtoon 69. minuutilla ja heti perään Fred sai illan toisen keltaisen korttinsa, kun hän sukitti huolimattoman haltuunottonsa jälkeen PSG:n pelaajaa.

United joutui alivoimalla hakemaan tasoitusta, mikä osoittautui liian isoksi tehtäväksi. PSG kaunisteli vielä lisäajalla loppulukemat 3-1:een, kun Neymar sai kunnian viedä oppikirjamaisen vastahyökkäyksen loppuun.

United johtaa yhä lohkoa, mutta sillä on siis yhä mahdollisuus tippua kolmanneksi ja siten Eurooppa-liigaan. Lohkon päätöspäivänä RB Leipzig isännöi Manchester Unitedia ja PSG Başakşehiriä.

Artikkelia muokattu 3.12.2020 klo 0.22: Päivitetty otteluiden jälkeen.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.